۷ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

آشنایی با سیستم‎‌های شینگن VIS,SIS,EURODAC

آشنایی با سیستم‎‌های شینگن VIS,SIS,EURODAC

اطلاعات متقاضیان ویزای شینگن تضمینی در چندین سامانه مختلف ثبت خواهد شد. این سامانه ها عبارتند از :

Visa Information System یا VIS

Schengen Information System یا SIS

European Dactyloscopy یا EURODAC

حال اگر شما به هر دلیلی ریجکت شده باشید، افرادی سودجو هستند که با استفاده از عدم آگاهی شما، پیشنهاد رفع ریجکتی و …. به عناوین مختلف می‌دهند. چنانچه شما با این سیستم‌ها آشنا باشید و بدانید هر کدام چه کاری انجام می‌دهند متقاعد خواهید شد که به هیچ عنوان رفع ریجکتی با هیچ هزینه ای امکان پذیر نیست. با Okvisa.ir همراه باشید تا بیشتر به سامانه های مختلف شنگن آشنا شوید.

سیستم اطلاعات ویزا یا VIS چیست؟

سیستم اطلاعات ویزا VIS که در سال ۲۰۱۱ با پوشش سراسری اطلاعات مربوط به ویزای شنگن و ویزای کشورهای شمال قاره آفریقا شروع به کار کرد در واقع یک پایگاه اطلاعاتی است که شامل انگشت نگاری از هر ۱۰ انگشت، تصویر برداری از صورت و تمامی اطلاعات متقاضی و همچنین سابقه درخواست های متقاضی برای ویزای شینگن می‌باشد که پس از وقت سفارت شما ثبت می‌شود. این سامانه کمک شایانی برای جلوگیری از جعل و خرید ویزا و همچنین جلوگیری از سرقت هویت افراد میکند.

بانک اطلاعاتی VIS در استراسبورگ فرانسه نگهداری می‌شوند و یک نشخه پشتیبان از این اطلاعات هم در کشور اتریش قرار میگیرد. اطلاعات فوق در تمامی مرزهای شنگن توسط آفیسرهای مربوط به ویزا جهت کنترل کردن سابقه سفر متقاضی، قابل مشاهده است.

در سیستم VIS اطلاعات شما به دو صورت شناسایی و تائید بررسی می‌گردد. برای هر دو مورد، این بررسی توسط سیستم تطبیق بیومتریک و به صورت جداگانه انجام می‌شود.

مرحله شناسایی : شناسایی شامل انطباق اثر انگشت موجود در سیستم VIS با اثر انگشت شما که مراجعه کننده به خاک شنگن هستید می‌باشد. نتیجه این بررسی حدودا ۱۰ دقیقه زمان خواهد برد. از زمانی که اطلاعات شما وارد VIS می‌شود، به تدریج وارد تمامی کنسولگری‌های ملی و براساس منطقه منتشر می‌شوند.

مرحله تائید : تائید صحت اطلاعات شامل یک بررسی کلی اطلاعات متقاضی در منطقه مرزی است. برای این منظور اثرانگشت شما اسکن خواهد شد و تمامی اطلاعات مربوط به سابقه بیومتریک شما در عرض جند ثانیه برای آفیسر نمایش داده خواهد شد.

جالب است بدانید در تاریخ ۲۰ نوامبر ۲۰۱۵، تمامی کشورهای عضو پیمان شینگن و همچنین کشورهای مرتبط با این پیمان اقدام به استفاده از اطلاعات VIS کردند و تا ۲۹ فوریه ۲۰۱۶ اطلاعات این سامانه در اختیار تمامی کشورهای حوزه شنگن قرار گرفت. در حال حاضر حدود ۷۰٫۰۰۰٫۰۰۰ درخواست ویزا و اطلاعات بیومتریک در سیستم وی آی اس ثیت و ذخیره شده است.

 

سیستم اطلاعات شنگن یا SIS چیست؟

 

سامانه اطلاعاتی شینگن SIS یک پایگاه اطلاعات دولتی است و اداره آن بر عهده کمیسیون اروپا می‌باشد. هدف کلی این سامانه شناخت مجرمان و همچنین جلوگیری از ورود ایشان به خاک شینگن است. این بانک اطلاعاتی برای ۳۱ کشور اروپایی با هدف پیدا کردن اطلاعات اشخاص متقاضی با اهداف امنیت ملی، کنترل مرزها و اجرای قانون تاسیس شد. اطلاعات SIS طبق قوانین هر کشور عضو ثبت و ذخیره می‌شود و در میان کشورهای عضو پیمان شینگن به اشتراک گذاشته می‌شود. بیش از ۴۶٫۰۰۰٫۰۰۰ رکورد یا به بیان بهتر هشدار در این سامانه وجود دارد.

رکورد ها ثبت شده شامل اطلاعاتی از قبیل: نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، جنسیت، ملیت، نام مستعار، سلاح و یا سابقه خشونت، دلیل هشداری که ایشان دریافت کرده است و اقداماتی که باید در صورت مواجه شدن با آن صورت گیرد؛ می‌باشد.

پنج کشور اصلی شرکت کننده در این سیستم عبارتند از : فرانسه، آلمان، بلژیک، هلند، لوکزامبورگ

همچنین ۲۱ کشور : اسپانیا، پرتغال، ایتالیا، اتریش، یونان، فنلاند، سوئیس، سوئد، دانمارک، ایسلند، نروژ، استونی، جمهوری چک، مجارستان، لتونی، لیتوانی، مالت، لهستان، اسلواکی، اسلوونی و لیختن اشتاین در حال حاضر عضو SIS هستند. در میان اعضای فعلی این سامانه، ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و سوئیس عضو اتحادیه اروپا نیستند.

با وجود اینکه کشورهای ایرلند و انگلیس عضو پیمان شینگن نیستند اما در همکاری ویزای شینگن تحت شرایط عهدنامه آمستردام شرکت می‌کنند. کشورهای ایرلند و انگلیس از سیستم اطلاعات شینگن برای اهداف اجرای قانون شینگن استفاده می‌کنند. کرواسی، بلغارستان و رومانی از آگوست ۲۰۱۸ نیز مجاز به استفاده از این سیستم شدند.

 

 

سیستم یوروداک یا EURODAC چیست و چگونه کار می‌کند؟

پایگاه داده اثر انگشت اتحادیه اروپا برای شناسایی پناهجویان در مرزهای مختلف شینگن یوروداک ( European Dactyloscopy یا Eurodac ) نام دارد. اثر انگشت تمامی متقاضیان پناهندگی که سن آن‌ها بیشتر از ۱۴ سال می‌باشد باید در این سامانه ثبت شود. پس از ثبت اثر انگشت، اطلاعات ایشان به صورت دیجیتالی به یک واحد مرکزی در هیئت اروپایی ارسال می‌شود و به طور خودکار به تمامی کشورهای هم‌پیمان شینگن ارسال می‌شود. این امر مقامات را قادر می‌سازد تا متوجه شوند که آیا پناهجویان در حال حاضر برای پناهندگی در یکی از کشورهای عضو شینگن اقدام کرده‌اند یا خیر؟

سیستم شناسایی اثر انگشت از ژانویه سال ۲۰۰۳ فعال شده است و تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا به همراه ۳ کشور نروژ، ایسلند و سوئیس در این سامانه عضو می‌باشند.

منبع : آشنایی با سیستم‎‌های شینگن VIS,SIS,EURODAC

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ok visa

تراول هیستوری یا تاریخچه سفر چیست؟

تراول هیستوری یا تاریخچه سفر

زمانی که شما به یکی از کشور‌های خارجی سفر می‌کنید، ویزای آن کشور و یا مهر ورود به آن کشور در پاسپورت شما درج می‌گردد. همین روادید دریافت شده توسط شما و مهر‌های ورود و خروج داخل پاسپورت شما، تراول هیستوری شما را خواهند ساخت. بدیهیست هر چقدر یک مسافر سفرهای بیشتری را در پاسپورت خود داشته باشد، برای دریافت ویزای شینگن، ویزای کانادا، ویزای انگلستان، ویزای استرالیا و ویزای آمریکا به عنوان یک توریست و جهانگرد، شانس بیشتری برای  خواهد داشت.

زمانی که شما تاریخچه سفر خوبی داشته باشید، نگرانی سفارتخانه‌ها از بابت عدم بازگشت شما از سفر کاهش می‌یابد و آسان‌تر برای شما ویزا صادر خواهند کرد.

 

چرا سابقه سفر مهم است؟

تصور کنید یک فرد ایرانی برای دریافت ویزای شینگن یا کانادا درخواست داده است. این فرد دارای یک پاسپورت سفید است و تابحال به هیچ کشوری سفر نکرده است. برای سفارت این سوال پیش خواهد آمد که این فرد که تابحال حتی به کشورهای نزدیک محل اقامت خود مثل ترکیه سفر نکرده است، چرا باید قصد داشته باشد به اروپا یا کانادا سفر کند؟ از نظر سفارت تنها دلیل این سفر، رسیدن مسافر به خاک کشور مقصد و عدم ترک آن پس از مهلت ویزا است! البته تاریخچه سفر جز موارد الزامی برای درخواست ویزا نیست اما با نداشتن سابقه سفر مناسب، عملا شانس زیادی برای دریافت ویزا ندارید. چنانچه دعوتنامه معتبر داشته باشید هم سابقه سفر مناسب میتواند به صدور ویزای شما کمک کند.

 

 

چطور یک سابقه سفر خوب برای اخذ ویزای شنگن، کانادا، استرالیا، انگلستان و آمریکا بسازیم؟

برای گام اول باید کشورهایی را در لیست سفر خود قرار دهید که یا نیاز به ویزا ندارند ( برای مثال ترکیه یا گرجستان )، یا ویزای فرودگاهی صادر می‌کنند و یا ویزای آن‌ها الکترونیکی است. سفر به کشورهایی نظیر آذربایجان، امارات، مالزی و چین می‌تواند یک تاریخچه سفر بی دردسر برای شما درست کند. بعد از اینکه چند سفر به کشورهای بالا داشتید، می‌توانید برای اخذ ویزای شینگن اقدام کنید. برای دریافت ویزای شنگن هرچقدر تاریخچه سفر بهتری داشته باشید، شانس دریافت ویزای شما بالاتر خواهد رفت.

جهت اخذ ویزای کانادا به صورت توریستی، چنانچه ۲ ویزای شنگن داشته باشید از شانس نسبتا بالایی برای دریافت ویزا برخوردار میشوید. همچنین ویزای کشورهایی که در صدور ویزا سختگیر هستند نظیر کشور ژاپن نیز می‌تواند پرونده شما را تقویت کند. ویزای تجاری چین، ویزای بلغارستان و ویزای هند هم برای دریافت ویزای کانادا موثر است.

لازم به ذکر است برای انجام سفر‌های خود، خیلی عجله نکنید و مابین سفر ها فصله منطقی قرار دهید. چون اگر تمامی سفر در یک بازه زمانی کوتاه انجام گردد، مشخص است که هدف شما جهانگردی نبوده و صرفا جهت تقویت تراول هیستوی اقدام به سفرهای متعدد نموده‌اید.

 

چگونه سابقه سفر چک می‌شود؟

سابقه سفر شما از طریق پاسپورت خودتان و همچنین در مواردی از طریق سیستم‌های اطلاعاتی کشور مقصد بررسی می‌شود. زمانی که شما برای اخذ ویزای کشوری درخواست می‌دهید، چنانچه شما سابقه سفر خود را ارائه دهید، به احتمال زیاد صحت اطلاعات تاریخچه سفر شما بررسی خواهد شد. پس در نگهداری پاسپورت فعلی و پاسپورت‌های قبلی خود کوشا باشید، چون تنها راه ارائه تراول هیستوری، ارائه تصویر صفحات پاسپورت است. باز هم تاکید می‌کنیم که در زمان تعویض پاسپورت، پاسپورت قبلی خود را نگهداری کنید. چون در غیر اینصورت تقریبا غیر ممکن است به سابقه سفرهای خود برای ارائه به سفارتخانه‌ای دسترسی داشته باشید.

منبع : تراول هیستوری یا تاریخچه سفر چیست؟

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ok visa

عواقب استفاده نکردن از ویزای شینگن

عواقب استفاده نکردن از ویزای شینگن

شما بعد از سختی‌های فراوان و ارائه مدارک گوناگون موفق به اخذ ویزای شینگن شده‌اید. اما به دلایلی نمی‌توانید از ویزای خود استفاده کنید. ما در این مقاله به عواقب استفاده نکردن از ویزای شینگن و مواردی که باید در درخواست ویزای بعدی خود رعایت کنید می‌پردازیم.

 

 

اگر از ویزای شنگن خود استفاده نکنم چه اتفاقی خواهد افتاد؟

برای مثال شما ویزای ایتالیا توریستی کوتاه مدت برای مدت یکماه دریافت کردید که از این یکماه، از زمان ورود شما به محدوده شنگن، ۱۲ روز می‌توانید در خاک شنگن تردد کنید. اگر شما به دلایلی از قبیل : دلایل مالی، اتفاقات پیشبینی نشده، بیماری و … نتوانستید از ویزای خود استفاده کنید در آن زمان برای شما مشکلی پیش نخواهد آمد و تنها مشکلی که با آن روبرو می‌شوید هزینه هایی است که برای درخواست ویزا داده‌اید. هزینه ها ترجمه، هزینه ورودی سفارت و هزینه کارگزاری‌ها، هزینه تورهای مسافرتی و … که با احتساب هزینه این روزهای یورو، هزینه کمی بشمار نمی‌رود.

اما مشکل اصلی زمانی بوجود خواهد آمد که شما چند وقت بعد دوباره قصد سفر به کشورهای شنگن را دارید و می‌خواهید دوباره درخواست ویزا دهید. در این زمان باید شما دلیلی منطقی برای استفاده نکردن از ویزای قبلی خود به سفارت ارائه دهید. گواهی پزشکی می‌تواند یکی از دلایل مفید ارائه شده برای عدم سفر شما باشد.

در صورت عدم ارائه دلیل، سفارت به احتمال زیاد با درخواست ویزای شما موافقت نمی‌کند و یا اگر ویزای قبلی شما به فرض مثال ۱ ساله بوده است، برای اقدام مجدد شما ویزای کوتاه مدت صادر می‌کند. برای ویزاهای بلند مدت حتما حداقل یکبار از ویزای خود استفاده کنید تا برای دریافت ویزاهای بعدی خود دچار مشکل نشوید.

شاید این پرسش برای شما بوجود بیاید که به سفارت ها چه ارتباطی دارد که بنده از ویزای خود استفاده کنم یا خیر؟

پاسخ این سوال بسیار واضح است. هدف اصلی سفارتخانه‌ها از صدور روادید توریستی کسب درآمد از طریق ورود توریست به کشورهای خود است. وقتی شما یکی از سهمیه های ویزای آن ها را استفاده نکردید و به جز هزینه صندوق سفارت، هیچ سودی برای کشور مذکور نداشتید، دلیلی برای صدور ویزای شنگن مجدد برای شما وجود ندارد. به این منظور است که باید آن‌ها را متقاعد کنید که شما نمی‌توانستید به این سفر بروید و در صورت صدور مجدد ویزا حتما به کشور آن ها سفر خواهید کرد.

برای درک بهتر این موضوع به این مورد توجه کنید که در مواردی دیده شده است که پس از اخذ ویزا، متقاضی هتل خود را کنسل کرده است و از سفارت با ایشان تماس گرفته شده است که لطفا به سفارت مراجعه کنید. در زمان مراجعه دارنده ویزا، بدون هیچ توضیحی روی ویزای مسافر خط کشیده و ویزای ایشان را باطل کرده‌اند. حتی اجازه توضیح در رابطه با کنسلی یا تعویض هتل را نیز به مسافر نداده‌اند.

نتیجه گیری از مواردی که در بالا ذکر شده این است که با توجه به شرایط ما ایرانیان برای اخذ ویزا، سعی کنید حتما از ویزاهای خود استفاده کنید تا در درخواست های بعدی خود با مشکلات پیچیده مواجه نشوید.

منبع : عواقب استفاده نکردن از ویزای شینگن

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ok visa

قوانین جدید ویزای شینگن ۲۰۲۰ و کد جدید ویزای شنگن

کد جدید ویزای شینگن چیست؟

کد ویزای شینگن با مشخصه‌ی EC) No 810/2009) از سال ۲۰۱۰ میلادی به اجرا در آمد. بعد از آن کمیسیون اروپا کد جدید EC) No 810/2009) را تصویب کرد. که به موجب آن، علاوه‌بر تسهیل فرآیند ویزای شینگن تضمینی برای مسافرانی که به صورت مکرر به کشورهای حوزه شنگن سفر می‌کنند، فرآیند پذیرش مجدد مهاجران غیرقانونی را ساده‌تر نماید. کد جدید ویزای شینگن از بهمن سال جاری اجرا خواهد شد.

 

 

تغییرات جدید در قوانین ویزای شینگن

ازجمله مهم‌ترین تغییرات به‌روزرسانی شده در کد جدید ویزای شینگن به شرح زیر می‌باشند:

 

۱٫ افزایش هزینه درخواست ویزای شینگن

هزینه‌های جدید درخواست ویزای شنگن در سال ۲۰۲۰ به شرح زیر می‌باشد:

برای بزرگسالان + ۲۰ یورو = ۸۰ یورو هزینه نهایی

برای کودکان ۶ تا ۱۲ سال + ۵ یورو = ۴۰ یورو هزینه نهایی

برای کودکان زیر ۶ سال = رایگان

 

۲٫ افزایش فرصت زمانی درخواست ویزای شینگن

افزایش فرصت زمانی درخواست ویزا قبل از سفر از دیگر مزایای کد جدید ویزای شینگن است. این زمان از ۳ ماه کنونی به ۶ ماه افزایش می‌یابد. برای دریانوردان با ماموریت‌های موجه این زمان به ۹ ماه قبل از سفر افزایش یافته است. حداقل زمان درخواست ویزا قبل از سفر همان ۱۵ روز می‌باشد.

 

۳٫ درخواست ویزای شینگن به صورت آنلاین برای کشورهای عضو شنگن

اتحادیه اروپا ساختاری را برای متقاضیان ویزای شینگن درنظر گرفته تا بتوانند تکمیل فرآیند پر کردن فرم درخواست، امضا و تایید آن را به صورت آنلاین انجام دهند.

همچنین این امکان برای کشورهای عضو فراهم خواهد بود تا به درخواست‌ کنندگان ویزا اجازه دهند، فرم درخواست ویزای شنگن خود را به صورت الکترونیکی امضا نمایند که اصالت این امضا به وسیله مراجع ذیصلاح برسی خواهد شد.

۴٫ ویزای ۵ ساله چند بار ورود شینگن

هدیه جدید کشورهای عضو شنگن به مسافران کثیر السفر خود که وضعیت اقتصادی خوبی در کشور خود داشته و قصد ماندن در خاک شنگن بیشتر از زمان ویزای خود ندارند، ویزای مولتی پل ۵ ساله می‌باشد. اهداف خاصی برای متقاضیان ویزای بلند مدت شینگن با اعتبار ۵ سال مطرح نشده است. البته کشورهای عضو باید به افرادی که نیاز به سفرهای متعدد به خاک شنگن را دارند توجه کنند. از جمله این افراد می‌توان به ورزشکاران، هترمندان و تجار اشاره کرد.

 

۵٫ انجام کلیه امور مربوط به گرفتن ویزای یک کشور عضو شینگن، در کشورهای ثالث

کد جدید ویزای شینگن، همه اعضای حوزه شنگن را ملزم به حضور در کشور ثالث کرده است.

کشور ثالث در واقع هرکشور دیگری است که تبعه‌ی آن، برای ورود به کشور عضو شینگن نیاز به اخذ ویزای شینگن دارند. این امر می‌تواند از راه‌های زیر انجام گردد:

  • سفارت یا کنسولگری برای تعیین وقت سفارت ، در صورتی که در کشور ثالث سفارت یا کنسولگری فعال داشته باشد.
  • سفارت یکی دیگر از کشورهای عضو، در صورتی که در کشور ثالث سفارت فعال نداشته باشد.
  • برون سپاری پذیرش درخواست ویزا شنگن به شرکت‌های ارائه دهنده خدمات برون مرزی.

تعهدات سخت‌گیرانه‌ای برای رعایت این مورد، از کشورهای عضو حوزه شنگن اخذ شده است که در نتیجه، اتباع بعضی از کشورها دیگر اجبار ندارند تا برای امور بیومتریک، ارائه مدارک و یا مصاحبه با آفیسر کنسولگری، به یکی از کشورهای همسایه سفر کنند.

 

۶٫ قوانین جدید برای بیمه مسافرتی شنگن

مسافرینی که درخواست ویزای چند بار ورود یا مالی‌پل را دارند، باید ثابت کنند که بیمه مسافری شینگن معتبر و با زمان کافی متناسب با سفرهای خود را تهیه کرده‌اند. در این راستا در فرم‌های جدید اتحادیه اروپا، اظهار نامه‌ای با مظمون زیر قرار داده شده است:

“اینجانب از نیاز به یک بیمه خدمات درمانی سفر مناسب و کافی برای اولین سفر و نیز سفرهای بعدی خود به کشور عضو آگاه می‌باشم.”

 

آیا کد جدید ویزای شینگن در ایران نیز اجرا خواهد شد؟

قوانین جدیدی که در بالا اشاره شد تا دو ماه آینده در ایران و تمامی دنیا به اجرا در خواهد آمد. اگرچه هدف از طراحی و تصویب این قوانین تسهیل شرایط اخذ ویزای شینگن برای متقاضیان اخذ آن است. اما سفارت‌خانه ها با توجه به شرایط سیاسی هر کشور، در رابطه با صدور ویزا برای متقاضیان تصمیم‌گیری می‌کنند که در کشور ما نیز با توجه به شرایط کنونی ممکن است سخت‌گیری بیشتری برای صدور ویزای شینگن صورت گیرد. در هر حال امیدواریم با اجرایی شدن این قوانین روند صدور ویزا در ایران برای افرادی که واقعا فقط قصد سفر به کشورهای شنگن را دارند و قبل از اتمام زمان ویزا خاک شنگن را ترک می‌کنند، آسان‌تر شود.

منبع : قوانین جدید ویزای شینگن 2020

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ok visa

قانون دوبلین چیست؟

قانون دوبلین چیست؟

قانون دوبلین چیست و چه شرایطی دارد؟ این سوال ذهن همه پناهنده ها را به خود مشغول کرده است.

به طور کلی قانون دوبلین بیان می‌کند که پناه‌جویان باید در اولین کشور امنی که وارد شدند اعلام پناهندگی نمایند و حق انتخاب کشور دیگر را ندارند و فقط افراد زیر سن قانونی شامل این قانون نمی‌باشند و تنها وقتی‌ در کشورهای دیگری تقاضای پناهندگی داده باشند به آن کشور پس فرستاده می‌شوند. کسی‌ که در یک یا چند کشور اروپایی اثر انگشت داشته باشد در هر کشور که تقاضای پناهندگی کند به اولین کشوری که در آن‌جا اثر انگشت داشته باشد بازگردانده می‌شود.

این معاهده در ۱۹۹۷/۰۶/۱۵ بین ۱۲ عضو سابق آن در شهر دوبلین پایتخت کشور ایرلند به تصویب رسید و از ۰۱ سپتامبر ۱۹۹۷ به اجرا در آمد.

در راستای تکمیل و بروزرسانی این توافق، قرارداد دیگری در ۲۰۰۳/۰۲/۱۸ به توافق اعضای اتحادیه اروپا رسید که از ۲۰۰۳/۰۳/۰۱ به اجرا گذاشته شد. این قرارداد با نام دوبلین ۲ جایگزین قرارداد قبلی گردید.

در تاریخ ۲۰۱۳/۰۷/۱۹ متن جدیدی با برخی تغییرات و اضافات جایگزین قرارداد دوبلین ۲ گردید که از ۲۰۱۴/۰۱/۰۱ لازم الاجرا شده و به قانون دوبلین ۳ معروف است.

 

چه کشورهای عضو قانون دوبلین هستند؟

کشورهای اتریش، بلژیک، بلغارستان، قبرس، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، بریتانیا، یونان، مجارستان، ایرلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، لهستان، پرتغال، رومانی،اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، نروژ، ایسلند و سوئیس عضو پیمان دوبلین می باشند. کشورهای یونان و بلژیک در ژانویه ۲۰۱۱ بدلیل نقض حقوق بشر با رای کمیسیون حقوق بشر اتحادیه اروپابصورت موقت از این معاهده کنار گذاشته شده اند.

 

 

قانون دوبلین ۲ چیست؟

قانون دوبلین ۲ از زمان اجرا تا بحال یکی از مهمترین چالش های حقوقی در دادگاههای اروپا و کمیسیون اروپا در خصوص نحوه اجرای این قانون بوده است. اجرای قانون دوبلین ۲ عملا باعث شده بود مسائل حقوق بشری در حاشیه قرار گرفته و در پروسه اجرایی کمرنگ و حتی مغایر با آن قرار بگیرد.

از جمله این قوانین که مورد توجه دادگاههای اروپا سازمانها و وکلای پناهندگی بوده موضوع شرایط و استانداردهای کمپ های پناهندگی در بعضی از کشورهای اروپایی از جمله یونان، مالتا، ایتالیا، اسپانیا، لهستان، مجارستان و چک و سایر کشورهایی بوده است که استاندارد‌های مغایر قوانین اروپا در خصوص شرایط مراکز اسکان پناهجویان دارند. نحوه اجرای این پیمان و کمبوهای این قانون باعث نقض حقوق بشر افراد زیادی شده است. بیشترین نقدی که بر این قانون وجود دارد در تفسیر موضوع برگرداندن متقاضی به کشور اولیه است که می‌تواند باعث نقض قوانین کلی حقوق بشری اروپا گردد.

 

قانون دوبلین ۳ چیست؟

قانون دوبلین ۳ شرایط پذیرش و نحوه رسیدگی به درخواست پناهجویانی که از یک کشور عضو پیمان دوبلین درخواست خود را ارائه کردند اما از کشور دیگری سابقه درخواست یا ویزا داشته اند را تعریف می‌کند. این قرارداد مشخص می‌نماید کدام کشور مسئول رسیدگی به درخواست پناهندگی را دارد و درکدام حالت باید پناهنده به کشور دیگر عضو اتحادیه اروپا بازگردانده می‌شود. یک بانک اطلاعاتی به نام EURODAC برای ثبت اثر انگشت متقاضیان پناهندگی نیز وظیفه دارد تا شناسائی متقاضیان پناهندگی که قبلا در کشور دیگری در اتحادیه اروپا درخواست پناهندگی داده بوده‌اند را تسهیل کند.

در قرارداد دوبلین ۳ سعی بر آن بوده است تا مسائل حقوق بشری به ویژه در برای کودکان، بیماران و افراد اسیب پذیر، خانواده ها و عدم جدایی اعضای خانواده از هم بیشتر در نظر گرفته شود. اگر چه بسیاری از سازمانهای مربوط به امور پناهندگی از اجرای این قانون و نحوه آن با توجه به وجود بندهای مشخص قید شده ابراز نگرانی می‌کنند.

در هر صورت آپدیت جدید قانون دوبلین موسوم به دوبلین ۳ تمرکز بیشتری در زمینه قوانین حقوق بشری دارد که هدف مثبتی است. اما چگونگی اجرای آن توسط دولت‌های اروپایی با سابقه بد در زمینه حقوق بشر نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

مسئولیت رسیدگی به درخواست پناهندگی بر اساس دوبلین ۳ با کدام کشور است؟

در صورتی که متقاضی پناهندگی در یکی از کشور‌های اتحادیه اروپا درخواست پناهندگی بدهد، وظیفه رسیدگی به پرونده متقاضی بر عهده اداره امور پناهندگی همان کشور است. این اداره در ابتدا از طریق بانک اطلاعاتی ویزا بررسی می‌کند آیا این فرد قبلا در کشور دیگرِ عضو اتحادیه اروپا یا عضو پیمان شینگن درخواست پناهندگی داده بوده است یا خیر.

همچنین از خود متقاضی نیز در مورد نحوه و مسیر خروج از کشور مبدا و مسیر ورود او به کشور مقصد و مواردی از قبیل داشتن پاسپورت و ویزا …. سوالاتی پرسیده خواهد شد. در مواردی نیز وسایل شخصی متقاضی که به همراه دارد نیز مورد بررسی قرار میگیرد تا از طریق GPS تلفن همراه، عکس یا قبض فروشگاهی مشخص شود این فرد از چه مسیری وارد کشور شده است و صحت گفته های وی تائید گردد.

 

در آخر Okvisa.ir پناهندگی را به هیچ عنوان و در تحت هیچ شرایطی به شما پیشنهاد نمی‌کند و این مقاله فقط برای آشنایی شما عزیزان با شرایط بسیار بد پناهندگی و موانع پیش روی شما منتشر شده است.

منبع : قانون دوبلین چیست؟

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ok visa

وی اف اس گلوبال یا VFS GLOBAL چیست؟

VFS GLOBAL ( وی اف اس گلوبال ) چیست؟

شرکت خصوصی وی اف اس گلوبال فعالیت خود را از سال ۲۰۰۱ در کشور هند آغاز کرد و اکنون با ۲۵۰۰ مرکز خدماتی در ۱۲۹ کشور جهان، خدمات مرتبط به ۵۹ سفارت را با دریافت مجوز برعهده گرفته است. فعالیت شرکت VFS GLOBAL در زمینه برون‌سپاری خدمات ویزا می‌باشد که با سفارت‌خانه ها همکاری می‌کند و این شرکت وظیفه انگشت نگاری، ثبت، تشخیص، تنظیم و دریافت مدارک لازم برای ویزا را بر عهده دارد و هیچگونه تصمیم گیری در زمینه صدور و یا عدم صدور ویزا برای متقاضیان را ندارد. دفتر مرکزی وی اف اس گلوبال در دبی، امارات متحده عربی قرار دارد که زیر مجموعه شرکت “Kuoni” از کشور سوئیس به حساب می‌آید.

در کشور ما چندین سفارت مراحل ذکر شده در بالا را به این شرکت محول کرده‌اند تا روند درخواست ویزا با نظم بیشتری انجام پذیرد و از مواردی همچون صف های طولانی جلوی سفارت‌خانه ها برای مصاحبه، گم شدن مدارک متقاضیان و …. جلوگیری کنند.

خدمات کارگزاری وی اف اس گلوبال

شرکت VFS خدمات زیر را برای سفارت ها انجام می‌دهد:

  • وقت سفارت و نوبت دهی جهت درخواست ویزا
  • ثبت اطلاعات بیومتریک شامل اثر انگشت و تصویر چهره متقاضی
  • بررسی هویت فرد متقاضی
  • دریافت مدارک مالی، شغلی و شخصی متقاضیان ویزا
  • بررسی و دریافت دریافت برنامه سفر، رزرو هتل و یا دعوتنامه، رزرو پرواز، بیمه مسافرتی، فرم درخواست ویزا

موارد با در یک بسته بدون کم و کاستی برای سفارت ها ارسال می‌گردد و سفرات ها طبق مدارک ارسالی این شرکت در خصوص صدور و یا عدوم صدور ویزا برای متقاصیان تصمیم‌گیری می‌کنند.

 

آیا شرکت VFS می‌تواند برای فردی به صورت تضمینی ویزا دریافت کند؟

زمانی که این شرکت در ایران شروع به فعالیت کرد، این شایعه پیش آمد که این شرکت در سفارت‌خانه هایی که با آنها همکاری می‌کند نفوذ دارد و می‌تواند برای افراد ویزای تضمینی دریافت کند. این شایعات از پایه و اساس اشتباه است. زیرا این شرکت فقط و فقط وظیفه نظم دهی و آسان کردن روند درخواست ویزا را در ایران دارد و مدارک دریافتی از مسافر را به صورت در بسته به سفارت ها تحویل می‌دهد. پس از بررسی سفارت ها پاسپورت شخص متقاضی باز هم به صورت در بسته به این شرکت ارسال می‌گردد تا به متقاضیان تحویل گردد. تا زمانی که بسته ارسالی از سفارت باز نگردد و پاسپورت رویت نگردد، هیچ فردی از صدور و یا عدم صدور ویزا اطلاع ندارد.

 

برای دریافت ویزای چه کشورهایی باید به VFS مراجعه کرد؟

بیشتر کشورهای اروپایی برای درخواست اخذ ویزای شینگن و همچنین چند کشور آسیایی مراحل اولیه درخواست ویزای خود را برای متقاضیان از ایران به شرکت وی اف اس گلوبال سپرده‌اند که به شرح زیر می‌باشند :

برای درخواست ویزا از این کشورها، علاوه بر هزینه معمول ویزا، باید هزینه خدمات شرکت وی اف اس را نیز پرداخت کنید. همچنین میتوانید از خدمات VIP این شرکت نظیر ارسال پاسپورت درب منزل ، انجام فتوکپی، عکاسی و … با پرداخت هزینه جداگانه بهره‌مند شوید.

توجه کنید درخواست ویزا از کشورهایی که حضور دیپلماتیک در ایران ندارند را نمی‌توان از دفاتر درون کشور انجام داد. به عنوان مثال برای دریافت ویزای کانادا باید به دفتر VFS در کشوری دیگر مانند ترکیه یا گرجستان مراجعه کنید.

 

نماینده شرکت VFS GLOBAL در ایران

نماینده رسمی شرکت وی اف اس گلوبال در ایران شرکت جهان مجد بصیر ویزا است. این مرکز پذیرش درخواست ویزا را با کیفیت جهانی با پرسنل مجرب در زمینه ویزا به متقاضیان ارائه می‌دهد.

 

آدرس‌های دفتر تهران vfs:

  • تهران، خیابان موسوی، میدان هروی، مرکز هروی سنتر، طبقه ۴
  • تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهایی شمالی، کوچه ی عرفی شیرازی، پلاک ۴۹

آدرس سایت وی اف اس گلوبال:

www.vfsglobal.com

 

مراحل ثبت درخواست ویزا در وبسایت VFS Global

۱٫ انتخاب کشور مقصد

۲٫ تعیین وقت سفارت برای کشور مورد نظر بر اساس دستورالعمل نوشته شده باری هر کشور

۳٫ ارسال درخواست خود به مرکز VFS Global

۴٫ حضور در محل شرکت وی اف اس در روز مقرر شده و تحویل مدارک مورد نیاز جهت ویزا

 

VFS چه خدماتی را انجام نمی‌دهد؟

  • این شرکت ضامن تایید درخواست ویزا از سوی سفارت کشور موردنظر نیست.
  • مشاوره در زمینه اخذ ویزا توسط این شرکت ارائه نمی‌شود.
  • این شرکت تنها به طور مستقیم با سفارت تحت قرارداد همکاری دارد که صحت ارتباط سفارت با دفتر مربوط را باید از مراجع آن کشور جویا شوید. هر گونه ادعا ارتباط با دیگر شرکت‌های تجاری و گردشگری در زمینه سفر و صدور ویزا، بی‌اعتبار است.
  • خدمات این شرکت پس از اخذ نوبت از طریق راه‌های ارتباطی معتبر، تنها در دفاتر رسمی آن صورت می‌گیرد و هیچ‌گونه پذیرش در خارج از دفاتر مرتبط، ارائه نمی‌شود.

 

وی اف اس در چه روزهایی تعطیل است؟

این شرکت تابع تعطیلات رسمی کشور است و در حالت عادی در روزهای جمعه و شنبه تعطیل می‌باشد. در برخی از تعطیلات مشاهده شده که این شرکت وقت مصاحبه تعیین کرده است که در صورتی که وقت مصاحبه از طرف این شرکت تغییر نکند و به متقاضی اعلام نگردد، در روز تعیین شده به دفاتر این شرکت مراجعه کنید.

 

نکات مهم در زمان مراجعه به VFS GLOBAL

  • حضور افراد زیر ۱۲ سال الزامی نیست.
  •  افراد ناتوان به دلیل کهولت سن یا معلول بودن، باید شرایط خود را به مامور امنیتی اطلاع دهند تا ظرایط را برای حضور آن‌ها فراهم کنند.
  • گوشی همراه خود را قبل از ورود به دفتر VFS بیصدا کنید.
  • ورود وسائل الکترونیکی دیگر نظیر دوربین و … ممنوع می‌باشد.
  • در حین تحویل مدارک به مامور این شرکت گوشی خود را در دست نگیرید.
  • ورود به همراه کیف دستی کوچک بلامانع است و از ورود کیف‌های بزرگ و چمدان جلوگیری می‌شود.
  • وسائل ممنوعه خود را به صندوق امانات جلوی درب ورودی بسپارید.
  • ورود بسته‌های درب بسته و وسائل تیز، قابل اشتعال و اسلحه سرد و گرم ممنوع می‌باشد.
  • منبع : VFS GLOBAL چیست؟
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ok visa

دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن

دلایل رد شدن ویزای شینگن

 

بسیاری از متقاضیان ویزای شینگن این سوال را دارند که دلایل ریجکت شدن چیست؟ چرا با داشتن مدارک کامل باز هم ویزای آن ها رد شده است؟ آیا رفع ریجکتی وجود دارد و چه کارهایی باید برای رفع ریجکتی انجام داد؟ در این مقاله سعی داریم این موضوعات را برای شما به طور شفاف توضیح دهیم.با ما همراه باشید.

ریجکت شدن به چه معناست؟

 

زمانی که شما برای ویزا شینگن اقدام میکنید، انگشت نگاری می شوید و مدارک را تحویل سفارت می دهید، چنانچه بعد از دریافت پاسپورت لیبل ویزا را مشاهده نمیکنید، متاسفانه با درخواست ویزای شما موافقت نشده است یا به اصطلاح ریجکت شده اید. سالین قبل مهر ریجکتی در پاسپورت درج میشد اما در حال حاضر با توجه به سیستم انگشت نگاری سراسری دیگر نیازی به درج مهر ریجکتی در پاسپورت مسافر نیست.

دلایل ریجکتی و دلایل رد شدن ویزای شینگن چیست؟

۱٫ اعمال مجرمانه در گذشته یا حال

 

اقدامات گذشته و کنونی متقاضی اخذ ویزای شینگن از اهمیت بالایی نزد افسر سفارت برای صدور ویزا برخوردار است.

اگر از نظر آفسیر مربوطه با توجه به شواهد و مدارک فعلی، شما تهدید برای قوانین و مقررات، امنیت داخلی و اموال عمومی در منطقه شینگن قلمداد شوید، ایشان با درخواست ویزای شما موافقت نخواهد کرد. برخی از دلایل عبارتند از : تروریسم، اعتیاد به موادمخدر، کودک‌آزاری و سایر جرایم سنگین.

 

۲٫ مدارک ارائه شده جعلی و فاقد اعبار باشد

 

 

به هیچ وجه از مدارک جعلی و تقلبی استفاده نکنید. زیرا باعث میشود که ویزای شما ریجکت شود و حتی در مواردی متقاضی تا سالها نتواند ویزای شینگن دیافت کند. در حال حاضر تمامی مدارک متقاضی از جمله حساب بانکی و .. توسط دفاتر کارگزاری از مراجع صادر کننده استعلام و تائید خواند شد. چنانچه تصور میکنید مدارک کافی برای درخواست ویزا ندارید، از ارائه دادن مدارک جعلی جدا خودداری نمائید.

۳٫ توضیحات ناکافی درمورد دلایل و شرایط اقامت

 

موضوع مهم دیگری که ادر تصمیم گیری افسر سفارت نقش مهمی دارد، این است که که متقاضی نتواند دلیل و شرایط اقامت خود وی را متقاعد نماید. مانند موارد زیر:

● عدم ارائه مدارک شغلی که با وضعیت مالی فعلی شما مطابقت داشته باشد.

● عدم ارائه مدارکی که هدف شما از سفر و شرایط اقامت شما در حوزه شینگن را مشخص نماید.

● زمان ویزای درخواستی با سایر مدارک شما مطابقت نداشته باشد.

 

۴٫ پاسپورت مخدوش و یا عدم اعتبار پاسپورت

 

 

یکی از دلایل رد شدن ویزای شینگن، ممکن است آن باشد که پاسپورت متقاضی در شرایط بدی نگهداری شده باشد. پاسپورت ناسالم می‌تواند به دلیل پاره شدن یا وارد شدن آسیب به صفحات، پاره شدن جلد پاسپورت و غیره باشد. پاسپورت شما در زمان درخواست ویزا باید اعتبار کافی ( ۶ ماه از تاریخ سفر ) داشته باشد.همچنین دو برگه خالی حد اقل در پاسپورت شما موجود باشد.

۵٫ عدم داشتن برنامه سفر درست و مناسب

 

● ارائه درخواست ویزای شینگن در سفارت نادرست (مقصد اصلی سفر شما و همچنین قسمت بیشتر اقامت شما کشوری جز کشوری باشد که از آن اقدام میکنید)

● عدم ارائه مدارک کافی درباره رزرو هتل یا محل اقامت شما

● عدم ارائه رزرو پرواز به ازای هر نفر و در تاریخ مشابه با هتل یا دعوتنامه متقاضی

 

۷٫ نامه نامعتبر

 

نامه‌ های ارائه شده شما باید از طرف نویسنده آن به تائید رسیده باشد. این موارد شامل زیر می‌باشند:

● عدم ارائه نامه رسمی در سربرگ شرکت همراه با آدرس و اطلاعات تماس نویسنده

● ارائه نامه‌ای که سه ماه از تاریخ صدور آن گذشته باشد.

● مخدوش شدن یا عدم وجود امضا یا مهر نویسنده ارجاع‌نامه

 

۸٫ مدارک ناکافی درمورد تمکن مالی

 

یکی از دلایلی اصلی ریجکت شدن، این است که نتوانید تکمن مالی خود هنگام سفر به کشورهای موردنظر و همچنین هزینه کافی برای برگشت به کشور خود را به اثبات برسانید. به موارد زیر توجه کنید:

● عدم ارائه تمکن مالی و سرمایه مناسب

● عدم ارائه برگه تمکن مالی معتبر با تاریخ بیش از ۷ روز از روز مصاحبه

 

● عدم ارائه نامه گردش مالی با تاریخ بیش از ۷ روز از روز مصاحبه

۹٫ شناسنامه یا سند ازدواج نامعتبر

 

عدم ارائه شناسنامه یا سند ازدواجی معتبر . توضیحات بیشتر در موارد زیر:

● ارائه مدارکی که فاقد مهر و امضاهای لازم باشند

● عدم ارائه مدرکی که ارتباط نام‌های ذکر شده در پاسپورت با شخص متقاضی را مشخص نماید

● عدم ارائه مدرکی که حضانت قانونی فرزند همراه را به اثبات برساند (اگر والدین فرزند جدا شده یا یکی از آنها فوت کرده باشد)

● عدم ارائه مدرکی مبنی بر فرزندخواندگی (درصورتیکه شخص با فرزندخوانده خود درحال سفر باشد)

 

۱۰٫ بیمه‌ی سفر نامعتبر

 

در مورد بیمه نامه به موارد زیر توجه کنید:

● عدم ارائه پوشش بیمه مسافرتی در مدت زمان پیش‌بینی شده ( حد اقل خسارت بیمه نامه برای ویزای شینگن ۳۰٫۰۰۰ یورو می باشد)

● ارائه یک بیمه مسافرتی که کشور شینگن موردنظر را تحت پوشش خود ندارد

● ارائه بیمه مسافرتی که تمام بخش‌های منطقه شینگن را پوشش نمی‌دهد

● عدم ارائه بیمه مسافرتی که تمام روزهای سفر شما را مورد پوشش قرار می‌دهد

 

۱۱٫ عدم ارئه مدرک درمورد سکونت

 

محل اقامت شما در کشور مورد نظر باید مشخص باشد، لطفا به موارد زیر توجه بفرمائید:

● عدم ارائه مدارک معتبر مربوط به رزرو هتل

● عدم ارائه دعوت نامه از طرف میزبان

● عدم ارائه مدارکی مربوط به مسافرت به منطقه شینگن با استفاده از یک تور مسافرتی

 

۱۲٫ وضعیت نامطلوب برای دریافت ویزای شینگن

 

سابقه شما در حوزه شنگن بسیار مهم هست، مانند موارد زیر:

● عدم رعایت محدودیت ویزای شنگن قبلی ( Over Stay ) که شخص زمان ورود یا خروج خود را مطابق با ویزای خود انجام نداده است

 

● داشتن شینگن فعال در زمان درخواست ویزای جدید

آیا شخص یا شرکتی می تواند ریجکتی را از سیستم شنگن پاک کند؟

 

خیر، هیچ شخص یا شرکتی این دسترسی را به بانک اطلاعاتی شینگن ندارد که بخواهد تغییری در سابقه شما ایجاد کند و یا به اصطلاح ریجکتی شما را پاک کنید. چنانچه شخص یا شرکتی بتواند بعد از ریجکتی شما برایتان ویزای شینگن اخذ کند، سابقه ریجکتی شما در ویزاهای بعدی کم اثر تر خواهد بود و تاثیر منفی کمتری خواهد داشت. پس رفع ریجکتی به هیچ عنوان وجود خارجی ندارد.

اگر بعد از ریجکت شدن اقدام به تعویض پاسپورت کنیم، سابقه ریجکتی ما مشخص خواهد شد؟

 

 

بله، سابقه انگشت نگاری شما تا چندین سال در بانک اطلاعاتی کشورهای حوزه شینگن باقی خواهد ماند و هر زمان از هر کشور عضو پیمان شنگن اقدام به دریافت ویزا کنید، سابقه دقیق اقدامات قبلی شما مشخص خواهد شد.

منبع : دلایل رد شدن ویزای شینگن

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
ok visa